KÉMÉNYSEPRŐ

Kéményseprő - kéményseprés

Kéményseprő és kémény ipari szakvélemények :

Cégünk az általunk kivitelezett és vállalt munkák, mint például a kéménybélelés, kéményjavítás, kémény építésekre gyors kéményseprő ipari szakvélemény ügyintézését vállalja. Kéményseprő vállalattal napi kapcsolatban vagyunk, így akár a kéménybélelés, kéményseprő vagy csupán kémény témakörökben forduljon hozzánk bizalommal.

Az őskorban a barlangokban lakó őseink is csak akkor nézhettek a füstmérgezés veszélye nélkül a tél elé, ha a barlangnak nem csak bejárata, hanem a tetején füstelvezető nyílása is volt. Ez utóbbit helyettesíti ma a kémény. Az égéstermék ebben az esetben “magától”, azaz a hőmérsékletkülönbség miatt kialakuló sűrűségkülönbség hatására -gravitáció hatására – távozik. Ha például megakadályozzuk a kazán helyiségébe a friss levegő bejutását (fokozott légzárású nyílászárók alkalmazásával), akkor az égéstermék sem képes eltávozni, ez veszélyes ezért a folyamatos kéményseprő ellenőrzésénel előírását cégünk is támogatja. Az égésterméket, mint a veszélyes hulladékot el kell távolítani.

Kéményseprő munkája minden esetben életet menthet, ezért segítse munkájukat és biztosítsa a bejutást!

A közszolgáltatás nem terjed ki arra a kéményre, amely használaton kívül áll, amelynek bekötőnyílásait és tisztítónyílásait befalazták, vagy nem éghető anyaggal tömören, illetőleg egyéb nem oldható technológiával lezárták, és a kéménytisztítás helyén jól látható módon megjelölték.