KÉMÉNYBÉLELÉS-KÉMÉNYFELÚJÍTÁS-KÉMÉNYJAVÍTÁS-KÉMÉNY

A kéménybélelés, kéményfelújítás és a kéményjavítás területén szerzett 21 éves tapasztalat garantálja, hogy cégünk mind a kémény kivitelezés, mind a garanciavállalás terén a maximumot próbálja nyújtani.

A Kompozitor Kft. által kifejlesztett forradalmian új kéménybélelés FuranFlexTM bélelési technológia lehetővé teszi, hogy a lehető legkevesebb felfordulást okozva, a lehető legrövidebb idő alatt felújítsuk klienseink elhasználódott, vagy korszerűtlen technológiával bélelt kéményeit.

Ingyenes felmérés nem csak kéménybélelésre

Fontos tudni, hogy cégünk egész Budapest területén ingyenes ipari kamerás helyszíni felméréssel végzi a munka pontos feltérképezését, ami természetesen nem kötelezi önöket a kéménybélelés, kéményjavítás vagy kéményrendszerek szerelésének megrendelésére.

A Kéményseprő munkája minden esetben életet menthet, ezért segítse munkájukat és biztosítsa a bejutást!
Ne kockáztasson, tájékozódjon a Kéményseprő menüpont alatt!

Ha kéménybélelés – kéményfelújítás akkor FuranFlexTM!

A cégvezető jelenléte és szakembereink hozzáértése garancia arra, hogy a kivitelezés vagy felújítás során ne keletkezzenek olyan károk, amelyeknek a helyreállítása fölösleges bosszúságot és költséget jelentene.

Több, mint 105 km kéménybélelési referencia

Szakértelmünket minősíti az, hogy kémény kivitelezőink által FuranFlexTM technológiával gyűjtőkémények bélelése, hőszigetelt kémények bélelése, központi és egyedi kémények bélelésének együttes hossza több, mint 105 km.

KÉMÉNYBÉLELÉS

Kéménybélelés akkor FuranFlexTM!
Mi is a FuranFlexTM technológia?

Egy olyan kéménybélelési technológia, amihez – ellentétben a rozsdamentes acélcsővel -, nem szükséges kibontani a kémény melletti falat és bármilyen vonalvezetésű kéménybe könnyedén beszerelhető. Teljesen gáztömör és korrózióálló. A forradalmian új kéménybélelési eljárás lényege az, hogy a bélelőanyagot (speciális, hőre keményedő műgyanta) képlékeny formában húzzák be a kéménybe. Ezután felfújják és forró levegővel kötési hőmérsékletre melegítik. A technológia lehetővé teszi, hogy a bélelés tökéletesen felvegye a kémény formáját, ugyanakkor rendkívül rövid idő alatt szerelhető.

Fontos tudni, hogy cégünk egész Budapest területén ingyenes ipari kamerás helyszíni felméréssel végzi a munka pontos feltérképezését, ami természetesen nem kötelezi önöket a kéménybélelés, kémény javítás vagy kéményrendszerek szerelésének megrendelésére.

Kéménybélelés és kéményfelújítás minőségi FuranFlex technológiával

 

Kéménybélelés – Kéményjavítás és minden, ami KÉMÉNY a Royal Kéménytől!