Royal Group Holding Kft. Royal Group Holding Kft.
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu
menu


Király Kémény

Minden jog fenntartva!Honlap készítés:
Honlap készítés


» Oldaltérkép «
    Király Kémény  

Kéménybélelés és kéményfelújítás 
Minőségi FuranFlex technológiával

és minden, ami KÉMÉNY a Király Kéménytől!  
FIGYELEM! 
 
Felhívjuk meglévő és leendő ügyfeleink  figyelmét, hogy oldalunkat  másolják. Szeretnénk Önben tudatosítani, hogy amennyiben kémények javításával, építésével foglalkozó más társaságok weblapján a miénkhez hasonlító, vagy azzal megegyező szövegeket, képeket, referenciákat talál,  azok szerzői mi vagyunk. Sajnos konkurenciánk sokszor esik a plágium bűnébe, mert egyszerűbb rólunk másolni, mint valami eredetit létrehozni. 
 

A kéménybélelés, kéményfelújítás és a kéményjavítás területén szerzett 21 éves tapasztalat garantálja, hogy cégünk mind a kémény kivitelezés, mind a garanciavállalás terén a maximumot próbálja nyújtani.

A Kompozitor Kft. által kifejlesztett forradalmian új kéménybélelés FuranFlexTM bélelési technológia lehetővé teszi, hogy a lehető legkevesebb felfordulást okozva, a lehető legrövidebb idő alatt felújítsuk klienseink elhasználódott, vagy korszerűtlen technológiával bélelt kéményeit.

Ingyenes felmérés nem csak kéménybélelésre
 
Fontos tudni, hogy cégünk egész Budapest területén ingyenes ipari kamerás helyszíni felméréssel végzi a munka pontos feltérképezését, ami természetesen nem kötelezi önöket a kéménybélelés, kéményjavítás vagy kéményrendszerek szerelésének megrendelésére.

A Kéményseprő munkája minden esetben életet menthet, ezért segítse munkájukat és biztosítsa a bejutást!
Ne kockáztasson, tájékozódjon a Kéményseprő menüpont alatt!
 
Ha kéménybéleléskéményfelújítás akkor FuranFlexTM!

A cégvezető jelenléte és szakembereink hozzáértése garancia arra, hogy a kivitelezés vagy felújítás során ne keletkezzenek olyan károk, amelyeknek a helyreállítása fölösleges bosszúságot és költséget jelentene.
 

Több, mint 105 km kéménybélelési referencia

Szakértelmünket minősíti az, hogy kémény kivitelezőink által FuranFlexTM technológiával gyűjtőkémények bélelése, hőszigetelt kémények bélelése, központi és egyedi kémények bélelésének együttes hossza több, mint 105 kmKémény típusok >>


 
 
Kéménybélelés akkor FuranFlexTM!
Mi is a FuranFlexTM technológia?
 
33.jpgEgy olyan kéménybélelési technológia, amihez - ellentétben a rozsdamentes acélcsővel -, nem szükséges kibontani a kémény melletti falat és bármilyen vonalvezetésű kéménybe könnyedén beszerelhető. Teljesen gáztömör és korrózióálló. A forradalmian új kéménybélelési eljárás lényege az, hogy a bélelőanyagot (speciális, hőre keményedő műgyanta) képlékeny formában huzzák be a kéménybe. Ezután felfújják és forró levegővel kötési hőmérsékletre melegítik. A technológia lehetővé teszi, hogy a bélelés tökéletesen felvegye a kémény formáját, ugyanakkor rendkívül rövid idő alatt szerelhető.
 
 
Fontos tudni, hogy cégünk egész Budapest területén ingyenes ipari kamerás helyszíni felméréssel végzi a munka pontos feltérképezését, ami természetesen nem kötelezi önöket a kéménybélelés, kémény javítás vagy kéményrendszerek szerelésének megrendelésére.

 
Kéménybélelés akkor FuranFlexTM!
Kéményjavítás vagy kéményfelújítás akkor Király Kémény!

A kivitelezési hibák, a régebben megvalósított technológia szerint szerelt és a tulajdonos által vagy a szakértelem hiányában kialakított kémény kéményjavítás kapcsán sürgősen forduljon hozzánk segítségért!
Akár az élete is lehet a tét!
 
Kéményfelújítás Budapesten és Kéményfelújítás az ország teljes területén!

Elavult technológiák:

Gyakran a kiválóan kivitelezett kéménybélelések is problémát jelenthetnek, mivel a felhasznált anyagok és technológiák már elavultnak számítanak. Álszerénység nélkül nyugodtan kijelenthetjük, hogy a FuranflexTM eljáráshoz képest minden korábban használt kéménybélelési megoldás idejétmult.
Az alábbiakban néhány példával szeretnénk illusztrálni, hogy milyen következményei vannak a füstgázokból kicsapódó savas anyagoknak.

 
Szabálytalan szerelés:

Az egyik legnagyobb probléma -mind a kémények építése, mind a felújításuk során- a szakszerűtlen, szabálytalan szerelés. Ezekben az esetekben a kivitelező nemcsak anyagilag károsítja meg a megrendelőt, hanem komoly veszélynek is kiteszi az ügyfelet. Ismét nem csak arról van szó, hogy csökken a kémény hatékonysága, hanem tűzesetek, szénmonoxid mérgezések is kialakulhatnak.
 
 
"Egyedi" megoldások :

Helyszíni felméréseinken gyakran találkozunk "egyedi" megoldásokkkal.
Ezek a szakszerűtlen füstelvezetési megoldások nemcsak nagyban csökkentik a kémények hatásfokát, de komoly veszélyt is jelentenek a lakók számára. A szénmonoxid mérgezés okozta halálesetek száma ijesztően magas és sajnos sokszor az okot ezekben a házilag kivitelezett kéményekben találjuk meg. A felhasznált anyagok általában nem megfelelőek, ami nagyban megnöveli a tűzesetek valószínűségét is. A nem szakemberek által szerelt "házi " kéményeket mihamarabb meg kell szüntetni, mivel az így megtakarított pénz és idő emberéleteket követelhet.
 
 
 
   
 
 

A FuranFlex TM technológiával bélelt kémények hatékonyságát és kiemelkedő technikai paramétereit több éves tapasztalat, kutatás és független kutatólaboratoriumok által végzett felmérések támasztják alá. A kéménybélelések teljesen gáztömörek és képesek ellenállni a legextrémebb időjárási körülményeknek is. FuranFlex TM kéménybélés a Dansk Toxicology Center (Dánia) és az Institute für Ökologische Chemie( Németország)   mérései szerint nem bocsát ki veszélyes, rákokozó anyagokat 100-600 C között. Rövid ideig képes ellenállni még 1000 Co hőmérsékletnek is.

Az alábbiakban egy részletes technikai elemzést olvashatnak a  FuranFlexTM kéménybélésről.

 

 

Kéményseprő és kémény ipari szakvélemények :

Cégünk az általunk kivitelezett és vállalt munkák mint például a kéménybélelés, kéményjavítás, kémény építésekre gyors kéményseprő ipari szakvélemény ügyintézését vállalja. Kéményseprő vállalattal napi kapcsolatban vagyunk, így akár a kéménybélelés, kéményseprő vagy csupán kémény témakörökben forduljon hozzánk bizalommal.

 
 

 

 
Ingyenes szaktanácsadás

új szolgáltatásunk az ingyenes szaktanácsadás azoknak lehet nagy segítség, akik számára a kéménybélelés egy nagyon bonyolult és körülményes műveletnek tűnhet. Szakembereink miután felmérték a helyszínt, részletesen tájékoztatják önt a szükséges lépésekről és felmerülő problémákról, amelyek megoldásában természetesen készségesen állunk rendelkezésükre.
 
 
 
  
 ...minden ami kémény a Király Kéménytől!
Legyen szó zárt égésterű  kéménybélelésről, kéményfelújítás kéményjavítás vagy kéményseprő feladatkörökről a választás legyen a maximális:

"Király Kémény a kéménybélelés szakértője"

 
 
Partnerünk:
 
Royal Kémény Kéménybélelés és kéményjavítás
"Cégünk a Royal Kémény a kéménybélelét a FuranFlex technológiával végzi. Kéményjavítás és kémény szerelés során kizárólag a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal dolgozunk."
www.kemenybeles.com

A kémény és kéményszerelés területén szerzett több mint tíz éves tapasztalat garantálja, hogy cégünk mind a kémény szerelés, mind a garanciavállalás terén a maximumot igyekszik nyújtani.
Kéményszerelés Budapest és kéménybélelés Pest megye a fő területünk.
kémény, kéményjavítás, kémény szerelés, kéménybélelés

www.kemenyjavitas.com"Kéményt a profiktól" A kémény és kéményszerelés területén szerzett több tíz éves éves tapasztalat garantálja, hogy cégünk mind a kémény szerelés, mind a garanciavállalás terén a maximumot próbálja nyújtani. Minden típusú kéményre kéményszerelés esetén 5 év kivitelezői és gyártó garanciát biztosítunk!
Kéménybélelés, kéményfelújítás és a kéményjavítás, mind a kéményszerelésbe tartozó munkafolyamat.

 
www.kemenysepro.eu
kémények építése, kémények bélelése, kémények szerelés, kémények javítása, turbókémények építése, engedélyezéssel is, kamerás kéményvizsgálat, turbós és kondenzációs kéménybélelés, padló, falburkolás, festés, vakolás, szigetelés, tetőszerkezet-építés, tetőfedés generál kivitelezés, víz-, gáz- és fűtésszerelés, bélelt kémény Vác, béléscső Vác, egyedi kémény Vác, egyedi kémény bélelés Vác, égéstermék elvezető rendszer Vác, fém kéményajtó Vác, fém kéményrendszer Vác, fémkémény Vác, fémkémény hőszigetelés Vác, füstcső, füstelvezetés Vác, füstelvezető Vác, füstelvezető rendszer Vác, füstelvezető vezeték Vác, gázkazán kémény Vác, gázkémény Vác, gázkémény bélelés Vác, gázkémény szerelés Vác, gázmotoros kéményrendszer Vác, gyűjtőkémény Vác, gyűjtőkémény felújítás Vác, hőszigetelt acélkémény Vác, hőszigetelt fémkémény Vác, hőszigetelt kémény Vác, hőszigetelt kéményrendszer Vác, ipari acélkémény Vác, ipari fémkémény Vác, ipari kémény Vác, ipari kémény bélelés Vác, ipari kémény felújítás Vác, ipari kémény javítás Vác, ipari kéménybélelés Vác, ipari kéménybontás Vác, ipari kéménykamera vizsgálat Vác, ipari szerelt kémény Vác, kazánházi berendezés Vác, kazánkemény bélelés Vác, kazánkémény bélelés Vác, kazántechnológia Vác, kettősfalú hőszigetelt bélésrendszer Vác, kémény Vác, kémény állapotfelmérés Vác, kémény átépítés Vác, kémény béléscső Vác, kémény építés Vác, kémény értékesítés, kémény felépítés Vác, kémény felújítás Vác, kémény helyreállítás Vác, kémény huzatfokozó, kémény magasítás Vác, kémény műszaki felülvizsgálat Vác, kémény renoválás Vác, kémény szaktanácsadás Vác, kémény veszélytelenítés Vác, kémény vizsgálat Vác, kémény-szakvéleményezés Vác, kéményajtó Vác, kéményalkatrész, kéményátépítés Vác, kéménybeépítés Vác, kéménybélelés Vác, kéménybélelés acélcsővel Vác, kéménybélelő Vác, kéménybélés Vác, kéménybéléscső Vác, kéménybéléscső szerelés Vác, kéménybontás Vác, kéménycső Vác, kéménydugulás elhárítás Vác, kémények, kémények bélelése Vác, kémények építése Vác, kémények tervezése Vác, kéményelem, kéményépítés Vác, kéményépítés alpintechnikával Vác, kéményfelújítás Vác, kéményfelújítás Vác, kéménygyártás, kéményjavítás Vác, kéménykarbantartás Vác, kéménykivitelezés Vác, kéménymagasítás Vác, kéményméretezés Vác, kéményrendszer, kéményrendszer forgalmazás, kéményrendszer telepítés, kéményrenoválás, kéményszerelés, kéménytervezés, kéménytest, kéménytisztítás, kéményvizsgálat, klímakémény-építés, kompenzátor, kondenzációs berendezés, kondenzációs gázkazán, kondenzációs kazán, környezeti zajmérés, közlekedési zajmérés, lefúvó-hangtompító, lemezkémény, lemezkémény-építés, levegő-füstgáz kémény, lézerhegesztés, lézervágás, merevfalú kéménybélelés, mobiltelefon adótorny, munkahelyi zajvédelem, nemesacél kémény, nemesacél kéménybélés, önhordó ipari acélkémény, önhordó kémény, plazmahegesztés, plazmavágás, rezgésvédelem, rezgésvédelmi szakértői vizsgálat, rozsdamentes acél kémény, rozsdamentes acél kéményrendszer, rozsdamentes acélkémény, rozsdamentes fém kéményajtó, rozsdamentes kéménybélés, rozsdamentes kéménytest, saválló kémény, saválló kéményajtó, szakvélemény, szakvélemény készítés, szakvéleményezés, szellőzőkémény, szellőzőrendszer, szellőzőrendszer bélelés, szellőzőrendszer kiépítés, szellőzőrendszer szerelés, szellőzőrendszer tisztítás, szerelt gázkémény, szerelt kémény, szerelt kémény építés, szerelt kéményépítés, szerelt kéményszerelés, szélerőművi acélszerkezet, szigetelt kémény, teljes hőszigetelésű szigetelt kémény, bélelt kémény Pest megye, béléscső Pest megye, egyedi kémény Pest megye, egyedi kémény bélelés Pest megye, égéstermék elvezető rendszer Pest megye, fém kéményajtó Pest megye, fém kéményrendszer Pest megye, fémkémény Pest megye, fémkémény hőszigetelés Pest megye, füstcső, füstelvezetés Pest megye, füstelvezető Pest megye, füstelvezető rendszer Pest megye, füstelvezető vezeték Pest megye, gázkazán kémény Pest megye, gázkémény Pest megye, gázkémény bélelés Pest megye, gázkémény szerelés Pest megye, gázmotoros kéményrendszer Pest megye, gyűjtőkémény Pest megye, gyűjtőkémény felújítás Pest megye, hőszigetelt acélkémény Pest megye, hőszigetelt fémkémény Pest megye, hőszigetelt kémény Pest megye, hőszigetelt kéményrendszer Pest megye, ipari acélkémény Pest megye, ipari fémkémény Pest megye, ipari kémény Pest megye, ipari kémény bélelés Pest megye, ipari kémény felújítás Pest megye, ipari kémény javítás Pest megye, ipari kéménybélelés Pest megye, ipari kéménybontás Pest megye, ipari kéménykamera vizsgálat Pest megye, ipari szerelt kémény Pest megye, kazánházi berendezés Pest megye, kazánkemény bélelés Pest megye, kazánkémény bélelés Pest megye, kazántechnológia Pest megye, kettősfalú hőszigetelt bélésrendszer Pest megye, kémény Pest megye, kémény állapotfelmérés Pest megye, kémény átépítés Pest megye, kémény béléscső Pest megye, kémény építés Pest megye, kémény felépítés Pest megye, kémény felújítás Pest megye, kémény helyreállítás Pest megye, kémény magasítás Pest megye, kémény műszaki felülvizsgálat Pest megye, kémény renoválás Pest megye, kémény szaktanácsadás Pest megye, kémény veszélytelenítés Pest megye, kémény vizsgálat Pest megye, kémény-szakvéleményezés Pest megye, kéményajtó Pest megye, kéményátépítés Pest megye, kéménybeépítés Pest megye, kéménybélelés Pest megye, kéménybélelés acélcsővel Pest megye, kéménybélelő Pest megye, kéménybélés Pest megye, kéménybéléscső Pest megye, kéménybéléscső szerelés Pest megye, kéménybontás Pest megye, kéménycső Pest megye, kéménydugulás elhárítás Pest megye, kémények bélelése Pest megye, kémények építése Pest megye, kémények tervezése Pest megye, kéményelem, kéményépítés Vác, kéményépítés alpintechnikával Pest megye, kéményfelújítás Pest megye, kéményfelújítás Pest megye, kéménygyártás, kéményjavítás Pest megye, kéménykarbantartás Pest megye, kéménykivitelezés Pest megye, kéménymagasítás Pest megye, kéményméretezés Pest megye